Woblery
- Janek
- Flądra
Re: Woblery
Kriss podpuścił mnie na czarne w żółte kropki to teraz maluję prawie wszystko
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kilka 9-tek i 3 o kształcie Bullchedów ale ciut większe.
- Janek
- Flądra
Pierwsze eksperymenty z nową tkanina. Zastanawiam się czy tak zostawić czy domalować kropki lub plamki.
- Spinn76
- Karaś
Jacku jak chodzi o to podpuszczenie przynęt czarnych w żółte kropki to sam się przekonasz. W czystej wodzie one są rewelacyjne. Wymiatają wszystkie inne przynęty. Pozdrawiam.
Krzysztof
Team Dragon Polska. Kriss.
Team Dragon Polska. Kriss.
Próbując namówić Marka na struganie woblerów trociowych, sam wystrugałem kilka korpusów, by go zachęcić. Wziąłem się za małe pękate 6-tki z przeznaczeniem na pobliską Redę, bo takich prócz Jankowych w pudełku nie mam. Pewnie wyjdą kształtem podobne bo w trociowych Ameryki nie odkryję, więc nazwę je "Janki"
Jednak będą zupełnie inaczej zbrojone i pewnie inaczej obciążone ( w sumie nie wiem czy i jak Janek swoje obciąża)
Jednak będą zupełnie inaczej zbrojone i pewnie inaczej obciążone ( w sumie nie wiem czy i jak Janek swoje obciąża)
Dziś po długiej walce z lenistwem, niewielki sukces. Uzbroiłem w stery (później też w kotwiczki) kilka wcześniej pomalowanych woblerów.
Takiego czarnego diabełka w żółte kropy to bym chętnie przygarnął... Widać w nim ogromny potencjał na killera. I znowu nie będę mógł spać.
Chodzi Ci o dłuższego (pierwsze zdjęcie) czy krótszego (drugie zdjęcie) ?
Bo z tych krótszych to właśnie mam końcówkę korpusów (to piana), koleś który je robił sprzedał formę a następny posiadacz formy chce za korpus jak za woblera.
Bo z tych krótszych to właśnie mam końcówkę korpusów (to piana), koleś który je robił sprzedał formę a następny posiadacz formy chce za korpus jak za woblera.
Pogoda niewędkarska to okleiłem kilka sztuk, testując nowe tkaniny.
Dziś uzbroiłem kilka czarnych w kropki. Niestety dałem się podpuścić jednemu koledze na użycie kleju szybkoschnącego. Niestety ma to później efekty uboczne. Ciekawe ile z nich będzie odpowiednio pracować...
Czarne diabełki dziś zostały ustawione. Przy okazji skończyłem kilka oklejanych tkaniną i też ustawiłem. 2 wymagają poprawki ale od biedy też by się nadały.
Jacku przytulił bym ze dwa czarne. Wyglądają ciekawie a na moich wodach nie widziałem żeby ktoś takich kolorów używał.
W czasie zlotu, jeden z woblerów 7 cm zaatakowała ukleja....
Dziś nad Redą ustawiłem kilka woblerów, głównie pływających . Kto tam przed zlotem i na zlocie chciał "czarne charaktery" (Grześ, Jacek) odezwijcie się na PW, zanim się rozejdą.